HTC tablet neće imati Honeycomb

Norveški sajt, Amobil, došao je do, još uvek nezvaničnih, informacija o HTC tabletu koji bi mogao biti uskoro predstavljen - HTC Flyer.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 27.01.2011.

10:15

Default images

Flyer neće imati Android 3.0, kako se to očekivalo, već će ga pokretati Gingerbread verzija, ali će imati modifikovanu i posebno prilagođenu verziju Sense korisničkog interfejsa.

Što se hardverskih karakteristika tiče, ovaj 7-inčni tablet imaće kapacitivni ekran rezolucije 1024x600, i isporučivaće se sa stajlusom.

Procesor koji se u njemu nalazi isti je kao onaj koji ima telefon Desire HD, Qualcomm Snapdragon MSM8255, a imaće i prednju i zadnju kameru, od 1,3 odnosno 5 megapiksela.

Osim informacijama o ovom, pomenuti sajt pominje da je u planu izlazak većeg, 10-inčnog, modela kasnije ove godine.

HTC Flyer mogao bi da se pojavi na tržištu Evrope u aprilu, dok se mart pominje kao mesec kada bi Flyer mogli dobiti kupci u Americi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: