Tehnopolis

Petak, 01.04.2011.

12:40

HTC: Tablet kao nijedan drugi

Mnogi HTC fanovi sa nestrpljenjem su očekivali tablet u izvođenju ove kompanije. Nakon zvaničnog predstavljanja, neki od njih su ostali razočarani.

Izvor: B92

Default images

Iako je većina očekivala inovacije, HTC je odlučio da se, donekle, vrati staroj praksi i svoj tablet opremio stajlusom.

Tehnologija koju mnogi smatraju zastarelom, zapravo je ključna razlika koja ovaj tablet odvaja od drugih, smatraju iz HTC-a.

Osim stajlusom, komande se mogu zadavati i regularno, prstima, a još jedna od prednosti ovog tableta su dimenzije, jer je 7-inčni Flyer težak je “kao papirna knjiga”, kažu iz ove kompanije.

Pomenuti video možete videti u nastavku, a o specifikacijama se možete informisati i na zvaničnom HTC sajtu za Srbiju. To nam, nadamo se,govori, da će i Srbija biti jedna od zemalja u kojima će biti moguće kupiti ovaj tablet, kada se bude pojavio na tržištu.

Sudeći prema nekim nezvaničnim informacijama, globalno tablet tržište moglo bi postati bogatije za još jedan Android tablet već ovog meseca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: