Obustavite sve i odmah u Google ukucajte reč "wankpuffin"

Na sam Božić prošle godine, internetom se brzinom munje globalno proširila neobična šala s "NSFW" upozorenjem. Pokrenuo ju je kompozitor Nik Harvi, koji se navodno zgrozio što mu majka kao šifru za wifi ima "prostu lozinku" koja "podrazumeva golotinju ili seksualni sadržaj".

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 12.11.2016.

09:48

Obustavite sve i odmah u Google ukucajte reč
Foto: Screenshot

Odjednom, svi su googlali reč "Wankpuffin", a isti hashtag iskakao je po svim društvenim mrežama. Ispostavilo se da je neobičan izraz izmislio sam Harvi, ali šala se toliko proširila da je na kraju postala svojevrsni simbol ujedinjenja korisnika svih društvenih mreža, u prazničnom duhu na sam Božić.

Ove godine "wankpuffin" se vratio u velikom stilu i ponovno je krenuo s Twittera. Međutim, ovoga puta na meti su - američki izbori, odnosno njihov pobednik.

Ako izguglate taj "prosti" izraz, prvo što će vam se pojaviti na vrhupretraživača jeste Donald Tramp i njegova biografija, pa se internet jutros smeje novoj šali na njegov račun. Osim "podivljalih" društvenih mreža, vest o "wankpuffinu" preneli su i brojni svetski mediji, a dok se internet sjajno zabavlja, sam Harvi priznaje da je vrlo ponosan na sebe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: