Glavni negativac u Watch Dogs 2 je Srbin

Najnoviji trejler za Watch Dogs 2 nam je otkrio i ime glavnog negativca, koji se zove – Dušan Nemić.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 15.09.2016.

12:32

Glavni negativac u Watch Dogs 2 je Srbin
Foto: YouTube Screenshot

On nije tipični negativac na kakvog smo navikli, trejler ga predstavlja kao sofisticiranog intelektualca koji praktikuje jogu i nosi samuraj punđu. Nalazi se na čelu kompanije koja upravlja mrežama Blume i ctOS 2.0, a koje praktično pokreću čitav San Francisko u svetu igre.

Dušana u klipu vidimo kako kaže da “dve-tri žrtve su samo cena, koja se mora platiti za bolji svet”, tako da se ovde čini da imamo klasičan profil negativca koji misli da čini dobro, i koji smatra da su žrtve neophodne zarad “veće” stvari, odnosno da cilj opravdava sredstvo.

To je za sada sve što znamo o njemu, na osnovu prvog trejlera koji je prikazan na Tokyo Game Show, a koji možete i vi videti ispod: Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: