Četvrtak, 17.04.2014.

14:59

Kako da bezbolno prebrodite period puštanja šiški?

Svaka žena se barem jednom susrela s ovim problemom – ošišala šiške i pokajala se. Pročitajte kako da pustite šiške da rastu bez skrivanja u kući ili stavljanja šnalica.

Izvor: Super žena

Default images

Ne izbegavajte frizera

To što puštate šiške ne znači da kosa treba da vam izgleda neuredno. Na svakih šest nedelja posetite svog frizera i neka vam lagano oblikuje frizuru u skladu s rastom šiški.

Pazite na volumen

I dok rastu šiške moraju izgledati lepo pa ih možete stilizovati. Ukoliko imate gustu kosu vrhove šiški ukrotite voskom, a ako imate retku namestite ih sa strane i blago natapirajte.

Nek vam zvezde budu inspiracija

Guglajte “celebrity bangs hairstyle” i pogledajte fotografije brojnih poznatih ličnosti, kao i njihovih načina da nose šiške. Em ćete naći brzo rešenje, em ćete se osećati posebno što nosite šiške baš kao npr. Eva Longorija.

Kada pređu preko obrva možete ih češljati na stranu

Do ovde ste već pregurali najteži deo. Čim šiške pređu ispod obrva još ih lakše možete stilizovati i nositi sa strane. Pogledajte samo kako to dobro stoji Dženifer Lopez.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: