Šta joj je tata rekao za ovakvu haljinu?

Ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa, Rumer Vilis, krupnim koracima korača u svetu poznatih, a čini se da ova mlada dama nema problem sa samopouzdanjem.

Izvor: B92

Sreda, 23.04.2014.

12:54

Default images

Rumer sigurno zna šta treba da obuče kako bi svi na crvenom tepihu gledali samo u nju. U provokativnoj, crnoj haljini pojavila se na događaju "Elle Woman in Music“ u Los Anđelesu.

Haljina je sa bočne strane imala velike proreze pa se iz nezgodnih uglova moglo videti možda i previše. Srećom, Rumer je imala donji veš, za razliku od nekih poznatih dama, koje kada nose ovakve haljine čak javno i otkrivaju da ne nose donji veš.
Dvadesetpetogodišnjoj Rumer, izgleda, baš prija slava koju je stekla zahvaljujući tome što je ćerka slavnih roditelja, a čini se da je najviše pažnje dobila u poslednje vreme, od kako se njena majka razvela od Eštona Kučera i navodno pati zbog toga što joj bivši suprug postaje tata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: