Ronaldo se probudio, "sedmica" Reala u Madridu

Fudbaleri Real Madrida pobedili su pred domaćom publikom Deportivo iz La Korunje sa 7:1, u 20. kolu LaLige.

Izvor: B92

Nedelja, 21.01.2018.

18:05

Ronaldo se probudio,
Getty Images

Izabranici Zinedina Zidana posle tri uzastopna neuspeha u šampionatu uspeli su da dođu do trijumfa, iako se tako nije činilo u 23. minutu.

Peres, fudbaler Deportiva, je lepo prošao po levoj strani, a Adrijan je bio na prvom mestu i tako postigao gol za goste.

Madriđane ovo nije mnogo omelo, pošto su do poluvremena uspeli da preokrenu rezultat. Marselo je u 32. minutu sjajno pronašao Nača, koji je preciznim udarcem savladao Rubena.

Posle samo deset minuta igre novi gol u mreži Deportiva. Marselo se ponovo našao u ulozi asistenta, a Geret Bejl jednim od najlepših pogodaka u sezoni preokrenuo rezultat.

U drugih 45 minuta igre videli smo još čak pet golova "kraljevskog kluba". Kros je u 58. minutu poslao odličnu loptu iz ugla, a Velšanin glavom postigao drugi gol na meču.
Getty Images
Opet je deset minuta igre bilo potrebno Realu da dođe do novog gola. Videli smo lepu akciju, Ronaldo je petom asistirao Modriću, a ovaj preciznim šutem poslao loptu iza leđa Rubena.

Ronaldo se nije zaustavio samo na asistenciji. Prvo je u 78. minutu na asistenciju Kazemira zatresao mrežu, a onda je i u 84. postigao gol – ovoga puta na asistenciju Lukasa Vaskesa.

Nije se Real tu zaustavio, pošto je do kraja meča postigao još jedan pogodak. Svoj drugi gol na meču zabeležio je defanzivac Načo.

Madriđanima je ovo bila 10. pobeda u LaLigi, dok je Deportivo doživeo 12. poraz.

Real u narednom kolu gostuje Valensiji, dok Deportivo dočekuje Levante.

Pročitajte još:
* Kristijano Ronaldo – da li ga je pregazilo vreme?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: