Ludilo u Bundesligi: Osam golova, bez pobednika

Fudbaleri Bajer Leverkuzena i Hanovera igrali su nerešeno 4:4 u prvoj nedeljnoj utakmici 17. kola nemačke Bundeslige.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 17.12.2017.

17:50

Ludilo u Bundesligi: Osam golova, bez pobednika
Foto: Gettyimages

Meč između Hanovera i Bajera doneo je mnogo uzbudjenja i preokreta, ali na kraju nije bilo pobednika.

Bajer je poveo golom Julijana Branta u 11. minutu, da bi Hanover preokrenuo pogocima Ilasa Bebue u 12. i Niklasa Fulkruga u 20. iz jedanaesterca.

Gosti su pet minuta kasnije stigli do izjednačenja Admira Mehmedija, ali je Hanover na poluvreme uspeo da ode s golom prednosti, nakon što je gol postigao Feliks Klaus u 45. minutu na asistenciju Fulkruga.

Bajer je u drugom poluvremenu uspeo da dodje do preokreta golovima Leona Bejlija u 47. i 67. minutu, da bi Hanover preko Julijana Korba u 83. došao do izjednačenja i na kraju do bitnog boda.

Bajer Leverkuzen zauzima četvrto mesto na tabeli Bundeslige sa 28 bodova, dok je Hanover 10. sa 23.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: