Igrači Hajduka napali sudiju jer ne znaju pravila

Neverovatna scena dogodila se proteklog vikenda u Hrvatskoj, gde su igrači Hajduka pokazali da ne poznaju ni osnove fudbalske igre.

Izvor: AK

Ponedeljak, 27.11.2017.

18:15

Igrači Hajduka napali sudiju jer ne znaju pravila
Foto: YouTube screenshot

Naime, oni su u nadoknadi vremena nakon gola svog igrača skoro svi nasrnuli na glavnog sudiju što nije priznao gol, iako je arbitar pokazao na centar.

Trebalo mu je nekoliko desetina sekundi i pomoć asistenta da im objasni da im je gol priznat što i njegova sugestija rukom ka centru to i znači.

Hajduk je golom Saida u nadoknadi vremena izbegao poraz od Osijeka (1:1) na svom Poljudu. Posle 17 kola "bili" su na deobi 2-4. pozicije sa Rijekom i Osijekom sa po 29 bodova, 12 iza lidera Dinama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: