Novi Sad "za sad" ostaje domaćin finala Kupa

Finale Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana ipak će se igrati na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu 27. maja.

Izvor: B92, Veèernje novosti

Petak, 12.05.2017.

11:15

Novi Sad
Foto: StarSport

Komesar Fudbalskog saveza Srbije Miodrag Janković rekao je za "Večernje novosti" da se domaćin meča "za sad" neće menjati.

S obzirom da je Vojvodina eliminisana u polufinalu, dovedeno je u pitanje njeno domaćinstvo finala, od koga je već odustajala 2012. u sličnoj situaciji..

"Za sad nećemo menjati organizatora i domaćina ove utakmice. Tokom sledeće nedelje biće i formalno određen domaćin meča na zajedničkoj konferenciji za medije, a žreb će odlučiti da li će domaćinstvo pripasti Partizanu ili Crvenoj zvezdi. Nema sumnje da su pred Fudbalskim savezom Srbije, kao organizatorom domaćeg kupa i pred večitim beogradskim rivalima veliki stepen odgovornosti, pošto je bezbednosni rizik uvek veliki kada igraju međusobne duele Crvena zvezda i Partizan. O detaljima onog tipa, koliki će biti kapacitet gledališta ili koliko ulaznica će biti na raspolaganju Partizanu i Zvezdi moći ćemo da govorimo tokom sledeće nedelje. I na koje tribine i na koji način će biti raspoređeni navijači oba kluba", rekao je Janković.

Zvezda i Partizan će prvi put od 2001. direktno odlučivati o osvajaču trofeja u Kupu. U međuvremenu se bore i za titulu šampiona Srbije, crno-belima imaju tri boda više od najvećeg rivala, tri kola pre kraja sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: