Milojević: Odbrana ključ pobede

Trener Mega Leksa Dejan Milojević pohvalio je odbranu svog tima u istorijskoj pobedi te ekipe u FIBA Ligi šampiona.

Izvor: B92

Sreda, 26.10.2016.

08:43

Milojević: Odbrana ključ pobede

Mega je u utorak savladala Cibonu u neizvesnoj završnici sa 81:79.

"Ova utakmica je bila veoma važna za nas, jer smo bili u seriji poraza. Upravo iz tog razloga moj tim je bio pod velikim pritiskom da dobije ovaj meč. U prvoj četvrtini nismo igrali dobro, ali od druge četvrtine smo igrali odbranu na potrebnom nivou, onako kako ovaj tim može i treba da igra. Posledica naše tako dobre odbrane je i podatak da u preostale tri deonice Cibona nije postizala više od 20 poena.To je svakako bio ključ našeg trijumfa. Iz tako dobre odbrane postigli smo lake poene, podigli nivo samopuzdanja i mislim da smo zasluženo pobedili. Nadam se da će ovo biti početak naše pobedničke serije, a posebno bih voleo da se zahvalim publici koja nam je mnogo pomogla", rekao je Milojević.

Trener Cibone Damir Mulaomerović je istakao da je pobeda Mege zaslužena:

"Pre svega čestitao bih ekipi Mega Leksa na zasluženoj pobedi. I mi smo imali naše šanse za pobedu, imali smo otvoren poslednji šut za trijumf i sa tim bismo mogli biti zadovoljni. Međutim, ono sa čim ne možemo biti zadovoljni je sudijska trojka koja večeras po mom mišljenju nije bila na potrebnom nivou. Ali, to sve nema veze sa pobedom Mega Leksa koja čista i zaslužena. Oni su borili na način na koji to uvek rade, večeras su bili srećniji tim i ja im čestitam na tome. "

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: