Katai: Postignut usmeni dogovor, blizu sam Selte

Najbolji fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Katai rekao je za B92 da je veoma blizu prelaska u Seltu iz Viga.

Izvor: B92

Ponedeljak, 29.08.2016.

12:53

Katai: Postignut usmeni dogovor, blizu sam Selte
Foto: StarSport

Katai je već nekoliko nedelja na izlaznim vratima Zvezde, ali sve do danas nije bilo potvrđeno da će on napustiti aktuelnog šampiona Srbije.

Međutim, posle ispadanja iz evropskih kvalifikacija, bilo je jasno da ’crveno-beli’ neće moći da ga zadrže.

"Završeni su usmeni pregovori između kluba i Selte. Oni su pristali da pošalju papire u Beograd, kao i svoj medicinski tim, kako bi lekarski pregledi bili odrađeni u Staroj Pazovi", rekao je Katai za B92 prilikom okupljanja reprezentacije.

Prema pisanjima španskih medija, Zvezda je za Kataija tražila tri miliona evra, ali je izvesno da će od transfera zaraditi manje novca.

"Nije moglo bolje. Španska Primera je verovatno najbolja liga na svetu, Barselona, Real, Atletiko, Valensija, Sevilja, svi znamo kakvi su to klubovi", naveo je Katai.

U Seltu dolazi kao zamena za Nolita, koji je prešao u Mančester siti.

"Veliki pritisak je na meni, videćemo kako će to biti", uz osmeh je zaključio sada već bivša Zvezdina "desetka".

On je bio ubedljivo najbolji pojedinac ’crveno-belih’ od početka sezone – u ligi je postigao dva pogotka, ali je u kvalifikacijama za Ligu šampiona i Ligu Evrope strelac bio četiri puta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: