Vukoičić: Mogli smo da pobedimo

Trener Crvene zvezde Telekom Vlada Vukoičić rekao je da je Igokea zasluženo slavila u derbiju 18. kola ABA lige, ali i da su ’crveno-beli’ mogli da pobede.

Izvor: B92

Nedelja, 20.01.2013.

00:33

Default images

Aleksandrovčani su u Laktašima trijumfovali sa 80:77 i došli na korak od obezbeđivanja prvog mesta u regionalnom takmičenju, kao i plasmana u Evroligu.

Čestitam Igokei na pobedi, zaslužena je. Takođe i mi da smo pobedili bilo bi zasluženo. Nismo dobrom odbranom uspeli da otvorimo prostor za više skokova i iskoristimo šanse, pogotovo u drugoj četvrtini. Bilo je mnogo ‘pik en popa’, mnogo širine u kojoj se Igokea bolje snalazila. Imali su više razigranih igrača u rotaciji i to im se na kraju i isplatilo”, rekao je Vukoičić.

Strateg Igokee Dragan Bajić istakao je da je njegov tim znao gde je Zvezda najslabija.

Umeli smo da kaznimo Zveѕdu gde je najslabija i koristimo svoje šanse. Odigrali smo timski, organizovano i dobar rezultat nije mogao da izostane. Ono što je meni zadatak do kraja lige, a ostalo je još osam mečeva, je da sprečim euforju kako kod igrača tako i kod uprave, jer samo hladne glave možemo isterati ono što smo zamisliti do kraja”, naglasio je Bajić.

Sa Bajićem se složio i jedan od najboljih igrača Igokee ove sezone Milan Dozet, koji je pre nekoliko godina branio boje ‘crveno-belih’.

Mislim da smo opravdali epitet derbija, a pobednika su na kraju odlučile nijanse. Smtram da je došao kraj osporavanju realnih mogućnosti Igokee u borbi za sam vrh. Dokazali smo da smo konkurent za vrh i nadam se da ćemo u ovakvom ritmu nastaviti do kraja”, istakao je Dozet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: