Babović: Ekipa poseduje kvalitet

Fudbaler Partizana Stefan Babović očekuje da crno-beli ove sezone igraju brže i da dobrom partijom protiv Valete najave uspešnu sezonu u svim takmičenjima.

Izvor: B92, Tanjug

Utorak, 17.07.2012.

10:55

Default images

“Zadovoljan sam kako smo odradili kompletne pripreme. Pokazalo se da ova ekipa i te kako poseduje kvalitet. Velika je konkurencija u ekipi, a došlo je dosta novih igrača. Očekujem da ove sezone igramo brže i verujem da ćemo imati dobru premijeru na početku sezone”, rekao je Babović.

Babović je istakao da crno-beli ne žele da potcene domaćina, ali da Partizan mora na Malti da potvrdi kvalitet.

“Očekujem da se oni zatvore, pogotovo ako mi prvi postignemo pogodak, a zatim da budemo dominantni na svakom delu terena. Verujem da će Maltežani pružiti maksimum, ali mi moramo da potvrdimo ulogu favorita”.

Iako prvak Malte spada u kategoriju slabijih evropskih timova, Babović smatra da ovi mečevi mogu crno-belima da budu dobar pokazatelj gde se ekipa nalazi u ovom trenutku.

“Nisam od onih koji dele utakmice, svaka je važna. Tako i ovi mečevi sa Valetom mogu da nam pokažu u kakvoj smo formi. Naravno, najvažniji je rezultat i da prodjemo dalje. To je jedino merilo uspeha”.
partizan.rs
Njegov saigrač sa sredine terena Goran Lovre nije želeo da prognozira tok i ishod utakmice, ali je kazao da Partizan mora ove sezone da ide korak po korak.

“Zadovoljan sam kako smo i ekipa i ja radili na pripremama na Tari i u Sloveniji. Nisam bio ovako spreman još iz vremena kad sam igrao Ligu šampiona u Anderlehtu. Sada je rano za neke prognoze. Naši ciljevi se znaju, uvek su visoki, ali idemo polako, od meča do meča”.

Prvi meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Valete i Partizana igra se u utorak od 20.45 sati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: