Arsenal na leto ponovo u Aziji

Fudbalski klub Arsenal saopštio je da će tokom leta otići na turneju po Aziji, gde će odigrati utakmice u Maleziji i Kini.

Izvor: MN

Četvrtak, 12.04.2012.

11:36

Default images

Na sličnoj turneju londonske "tobdžije" bile su prošlog leta, a u julu ih očekuju dueli sa dva lokalna prvoligaša u Kuala Lumpuru i Hong Kongu, kao i sudar sa Mančester Sitijem u Pekingu.

Arsenal će 24. jula u Kuala Lumpuru odigrati meč protiv selekcije najboljih igrača lige Malezije, a tri dana kasnije u Pekingu će igrati protiv Mančester Sitija.

Turneja će se završiti 29. jula utakmicom protiv ekipe Kičija u Hong Kongu.

“Srećni smo što će navijaći iz Malezije i okoline ponovo imati priliku da gledaju uživo klub koji vole", rekao je izvršni direktor Arsenala Ivan Gazidis.

Engleski klubovi već duži niz godina imaju praksu da tokom leta prave turneje po Azijii, a prošle godine Arsenal je u Maleziji gledalo oko 30.000 gledalaca.

Na ovom kontinentu televizijski prenosi utakmica Premijer lige su izuzetno gledani, a engleski klubovi imaju veliki broj navijača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: