Viljas-Boaš: „Anelka sigurno ide“

Menadžer Čelsija Andre Viljas-Boaš priznao je da će Nikolas Anelka gotovo izvesno napustiti londonski klub na kraju sezone.

Izvor: B92, eurosport

Nedelja, 18.09.2011.

10:58

Default images

Francuski fudbaler trenutno odrađuje poslednju godinu ugovora, a Viljas-Boaš je otkrio da je napadač nagovestio da ga najverovatnije neče produžiti.

Anelka sledećeg marta puni 33 godine, a njegova budućnost u Čelsiju bila je pod znakom pitanja kada je Karlo Anćeloti dobio otkaz na mestu menadžera tokom leta. Ipak, po dolasku portugalskog stručnjaka, Anelka je prikazao odlične partije kako u Premijer ligi, tako i Ligi šampiona.

Upitan da li su igre bivšeg francuskog reprezentativca u poslednje vreme dovoljne da bi mu bio ponuđen novi ugovor, Viljaš Boaš je rekao:

Mislim da možda on i ne očekuje produžetak ugovora. Niko je veoma srećan kao osoba, on je još uvek igrač Čelsija i u poslednjoj godini ugovora odlično igra. Pokušaćemo da ga nagovorimo da ostane, ali on mora sam da donese svoju odluku, a mislim da on nije voljan da učini ono što mi želimo“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

20 h

Podeli: