Šakota novi trener Trabzona

Srpski trener Dragan Šakota novi je trener turskog Trabzona, prenose tamošnji mediji, a vrednost ugovora je 125.000 dolara do kraja sezone

Izvor: B92, Veèernje novosti

Utorak, 14.12.2010.

10:05

Default images

Novi turski prvoligaš je u devet kola nacionalnog šampionata ostvario samo dva trijumfa, što je upravu kluba nateralo da se zahvale na saradnju treneru Jakanu Aladinu.

Ekipa Trabzona se nalazi na pretposlednjem 15. mestu tabele turskog prvenstva sa skorom 2-7.

Dolaskom iskusnog trenera srpska kolonija u Trabzonu će biti uvećana, pošto za taj klub igraju Aleksandar Rašić, Vladislav Dragojlović i od pre nekoliko dana Goran Ćakić.

Dragan Šakota je u dugogodišnjoj karijeri trenirao IMT, Zadar, Cibonu, PAOK, Iraklis, Peristeri, Aris, AEK, Olimpijakos, Crvenu zvezdu i Fortitudo. Bio je i selektor reprezentacije Srbije i Crne Gore na Svetskom prvenstvu 2006. u Japanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

19 h

Podeli: