Crno-beli otputovali u London

Fudbaleri Partizana otputovali u London, u avionu na poziv Arsenala i selektor Petrović. Trener Partizana Stanojević se priključuje ekipi u Engleskoj.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Utorak, 07.12.2010.

13:16

Default images

Fudbaleri Partizana otputovali su u utorak oko 11.30 časova u London na utakmicu sa Arsenalom. Ekspediciju je predvodio pomoćni trener Vuk Rašović, pošto se prvi trener Aleksandar Stanojević priključuje timu u Londonu.

Crno-beli bez rezultatskog imperativa, ali sa željom da ostave dobar utisak na kraju polusezone, odlaze na stadion “Emirati” u Londonu:

Želja nam je da se u poslednjem meču ove godine predstavimo u najboljem svetlu. Arsenalu se ne može pretiti, ali ipak imamo želju da izvučemo povoljan rezultat za nas, popravimo dosadašnji utisak i borićemo se, pa šta bude! Igrao sam sa reprezentacijom Crne Gore na Vembliju, izvukao povoljan rezultat, neka tako bude i na Emiratima” izjavio je neposredno pred polazak Stefan Savić koji je bio na probi u Arsenalu, igrao za Crnu Goru na Vembliju.

Kapiten Krstajić je posle svake utakmice realno ocenjivao dešavanja na terenu. Pred ovaj duel smatra da crno-beli imaju svoju šansu. Ona nije velika, ali:

Ostaje još samo utakmica sa Arsenalom, a pričati o njemu je suvišno. Daćemo sve od sebe i pokušati da pariramo koliko je to moguće. Nažalost, nismo uspeli da osvojimo bod u Evropi, ali imamo šansu u sredu protiv najvećeg favorita. Moramo da se opustimo, jer nemamo šta da izgubimo

Stručni štab se opredelio za 20 igrača, evo i spiska:

Stojković, Radiša Ilić, Stevanović, Jovanović, Savić, Stanković, Krstajić, Lazevski, Kizito, Petrović, Smiljanić, Medo, Babović, Ilić Saša, Moreira, Brašanac, Davidov, Iliev, Kleo, i Bogunović.

Na spisku nema Miljkovića, koji je na poslednjem meču povredio zglob. .Sa crno-belima je otputovao i selektor Vladimir Petrović na poziv Arsenala u kome je nekada nastupao kao igrač.Crno-beli će u utorak uveče trenirati na stadionu “Emirati” od 19 časova, nakon toga sledi i zvanična konferencija za medije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: