Petak, 20.08.2010.

12:13

Predsednik FIBA Evropa: "Bez kazni"

Predsednik evropskog ogranka FIBA Jorgos Vasilakopulos rekao je za grčki Sport24 da „kazni za aktere tuče u Atini neće biti“.

Izvor: B92, Sport24.gr

Default images

„Nema kazni, to se spominjalo kao mogućnost ali se neće dogoditi. Utakmica je prijateljska, jeste u zvaničnom kalendaru ali FIBA nema odgovornost,“ rekao je Vasilakopulos i pored toga što u pravilniku piše da ta organizacija „može da donese odluke, novčano kazni i sankcioniše kad god dođe do konflikta na međunarodnim takmičenjima, bez obzira na to da li su ona zvanična ili nisu.“

Predsednik evropskog ogranka FIBA rekao je i da je u svetskoj kući košarke (FIBA) pregledan snimak i „izraženo veliko nezadovoljstvo.“

Sudije u zapisniku nisu navele detalje, zapisano je samo da je „meč prekinut zbog tuče“, pa grčki list, pozivajući se na reči Vasilakopulosa, navodi da će „timovi Grčke i Srbije u kompletnom sastavu na svetsko prvenstvo“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

66 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: