Vest Hem doveo Bareru i Pikijona

Engleski Vest Hem saopštio je da će meksički fudbalski reprezentativac Pablo Barera karijeru nastaviti u tom klubu.

Izvor: LB

Subota, 17.07.2010.

00:10

Default images

Vest Hem je objavio da je meksičkom klubu Pumas za 23-godišnjaka platio oko 4,5 miliona evra.

Barera, koji je igrao za selekciju Meksika na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, sa Vest Hemom je potpisao četvorogodišnji ugovor, a u četvrtak je i zvanično dobio britansku radnu dozvolu.

Veoma sam brz i dobro se služim sa obe noge. Preferiram situacije jedan na jedan, jer volim da nadigram svoje rivale i pobedim”, rekao je Barera.

"Ljudi su mi rekli da sam ja onaj tip igrača kod koga navijači žele da vide loptu, jer su svesni šta mogu da uradim sa njom”, dodao je on.

Novi trener Vest Hema Avram Grant je takođe angažovao i 31-godišnjeg Francuza Frederika Pikijona. Napadač je već sarađivao sa Grantom, pošto je prethodne sezone igrao ne pozajmici u Portsmutu, gde je postigao ukupno 11 golova, uključujući i het-trik u finalu FA kupa.

Poznajem Avrama i volim da radim sa njim, a čini mi se da i on voli da radi sa mnom. Želim da se podredim timu i nadam se uspešnoj sezoni”, rekao je Pikijon.

Londonski klub se prethodno pojačao i nemačkim vezistom Tomasom Hiclšpergerom, koji je u klub došao iz rimskog Lacia, kao slobodan igrač .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: