Mensel u bolnici posle udesa

Debi Najdžela Mensela na trci „24 časa Le Mana“ završen je nešto manje od 20 minuta posle starta 78. izdanja legendarne trke.

Izvor: JT

Subota, 12.06.2010.

16:17

Default images

Šampionu Formule 1 iz 1992. godine je pukla guma u 17. minutu trke i on je potom udario u zaštitnu ogradu posle Mulzan krivine.

Mensel je posle udesa ostao u svom automobilu pre nego što su ga redari i medicinsko osoblje izvadili iz njega i on je potom prebačen u bolnicu.

Britanac se u Le Manu takmičio u timu sa svojim sinovima Leom i Gregom, a organizatori su posle udesa rekli da se on dobro oseća.

"Otišao je u bolnicu na dodatne preglede. Udar je bio jak, ali bi trebalo da bude dobro. Zbog svog adrenalina je bolje tako nego da posle razmišljamo o tome. U ovom trenutku izgleda kao da nešto nije bilo u redu na zadnjem delu automobila, ali još uvek nismo sigurni", rekao je Greg Mensel.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: