SAFS: Veprovi i dalje dominantni

U petom kolu Nacionalne lige Srbije u američkom fudbalu, aktuelni šampioni, Divlji Veprovi, savladali su Ratnike iz Čačka rezultatom 34:14.

Izvor: MT

Nedelja, 23.05.2010.

22:58

Default images

U drugom meču petog kola koji je odigran, Panteri iz Pančeva slavili su u Beogradu protiv „Blu Dragonsa“ sa 12:8.

Iako za Veprove nije igralo nekoliko startera, ekipa šampiona je lako došla do pobede na gostima iz Čačka.

Posle prvog poluvremena, domaća ekipa je vodila sa 28:0, a na startu drugog Veprovi su napravili još jedan tačdaun, posle čega su šansu dobili svi mlađi igrači. Gostujuća ekipa je iskoristila neiskustvo protivničke postave koja je u tom momentu bila na terenu, tako da je na kraju umanjila poraz na 34:14.

Uvek je teško igrati ovakve utakmice jer svako želi da pobedi šampione, a naročito tim koji je željan dokazivanja u najjačem takmičenju. Iako nismo bili motivisani kao protiv Lacija, siguran sam da su igrači dali sve od sebe. Lično nisam zadovoljan prikazanim u drugom poluvremenu, a Ratnici su pružili odličnu partiju. Sledeću utakmicu igramo za dve nedelje što nam daje priliku da se odmorimo i pripremimo za utakmicu sa Plavim Zmajevima kojima je jedini cilj pobeda. Imamo još četiri utakmice do kraja sezone tako da nema više kalkulacija. Sledeća dva meča će nam obezbediti prednost domaćeg terena u plejofu tako da ćemo se ozbiljno pripremati“, rekao je Aleksandar Ristić, trkač i glavni trener Veprova.

Parovi šestog kola:

Kragujevac Wild Boars – Belgrade Blue Dragons
Kraljevo Royal Crowns – Klek Knights
Požarevac Outlaws – Čačak AngelWarriors
Pančevo Panthers (slobodni)

Tabela:
1. Wild Boars 4-0, Pančevo 4-1, Beograd 2-2, Čačak 1-2, Požarevac 1-2, Klek 0-2, Kraljevo 0-3.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: