Serija A: Novi remi Milana

Fudbaleri Milana nisu uspeli na ‘San Siru’ da savladaju rimski Lacio (1:1) u 31. kolu italijanske Serije A.

Izvor: B92

Nedelja, 28.03.2010.

23:15

Default images

‘Rosoneri’ su tako propustili priliku da se na tabeli izjednače sa drugoplasiranom Romom, koja zaostaje za prvoplasiranim Interom samo jedan bod. ‘Vučica’ je u subotu na ‘Olimpiku’ savladala ‘neroazure’ rezultatom 2:1 i nanela im četvrti prvenstveni poraz.

Milan je dobro počeo duel na 'San Siru', pošto su domaći već u 19. minutu poveli golom Marka Borijela iz penala. Prethodno je srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov faulirao Flaminija u kaznenom prostoru. Lacio je, ipak, stigao do izjednačenja u 32. minutu, kada je Štefan Lihtštajner iskoristio odlično dodavanje Stefana Maurija, kao i lošu reakciju defanzivca Milana Luke Antoninija.

‘Rosoneri‘ su u nastavku meča imali nekoliko prilika da stignu do novog gola, Antonini je pogodio i prečku, ali je rezultat ostao nepromenjen.



Milan je ostao na trećem mestu na tabeli, sa 60 osvojenih bodova, dva manje od Rome. Inter je uprkos subotnjem porazu ostao lider na tabeli, ali aktuelni šampion sada ima samo bod prednosti u odnosu na Romu.

Reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov odigrao je svih 90 minuta za 'nebeskoplave'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: