Krajinović Blejku uzeo set

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u drugo kolo turnira Masters serije u Majamiju.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Četvrtak, 25.03.2010.

09:14

Default images

On je izgubio meč prvog kola od Amerikanca Džejmsa Blejka rezultatom 7:6 (10:8), 4:6, 4:6.Mladi srpski teniser prikazao je fantastičnu igru tokom čitavog duela i tako potvrdio da se na njega u bliskoj budućnosti može u potpunosti računati. Duel je trajao čak dva časa i 13 minuta. Blejk će se u drugom kolu sastati sa Brazilceom Tomasom Belučijem.

Krajinović ima samo 18 godina, a trenutno je na 331. poziciji na ATP listi. Mladić iz Sombora je bio šesti junior sveta, a pre dve godine igrao je polufinala na dva gren slema - Vimbldonu i US Openu.

Na Mastersu u Majamiju Srbija u singlu ima još petoro predstavnika - Novaka Đokovića, Viktora Troickog, Janka Tipsarevića, Jelenu Janković i Anu Ivanović.

Nagradni fond turnira u muškoj konkurenciji je 3.645.000 dolara, a pobedniku će pripasti po 1,000 poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: