Beograd nagrađuje klubove

Beogradski klubovi koji u ovoj sezoni igraju u evropskim takmičenjima biće nagrađeni iz gradskog budžeta sa ukupno 26,5 miliona dinara.

Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 24.12.2009.

19:13

Default images

"Grad Beograd na ovaj način želi da oda priznanje klubovima i olakša im tešku finansijsku situaciju u vreme ekonomske krize. Partizan, Crvena zvezda i FMP imali su uspeha u košarkaškim takmičenjima, a uspešni su bili i rvači, vaterpolisti i rukometaši Partizana", izjavio je u četvrtak gradski sekretar za sport Aca Kovačević.

Prema rečima Kovačevića, Gradski sekretarijat za sport želeo bi da naredne godine i navijanje na sportskim terenima bude na nivou uspeha koje klubovi postižu.

"Fer plej nam je podjednako potreban na terenu i na tribinama. To zaslužuju i sportisti i velika većina onih koji dolaze na utakmice", rekao je Kovačević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: