Timovi zajedno predstavljaju bolide

Svi timovi u Formuli 1 planiraju da zajedno predstave bolide za narednu sezonu u Španiji u januaru, umesto održavanja pojedinačnih prezentacija.

Izvor: B92, Reuters

Četvrtak, 10.12.2009.

13:51

Default images

“Zajedno sa ostalim timovima dogovorili smo se da organizujemo zajedničku prezentaciju”, rekao je Niki Fraj, izvršni direktor ekipe Mercedes GP, koja je ove sezone pod imenom Bron GP osvojila titule i u konkurenciji vozača i u poretku konstruktora, dok je prvi čovek Lotusa Toni Fernandes rekao da bi Valensija mogla da bude domaćin tog događaja.

Želimo da od toga napravimo jedinstven događaj i već smo dobili dobre povratne informacije. Ne želim sada da pričam kako će sve izgledati, ali mislim da će biti veoma inovativno. Takođe, smatram da je ovo odličan pokazatelj toga kako odlično radimo zajedno, jer se ne razmećemo i nemamo želju da pravimo posebne prezentacije”, istakao je Fraj.

Prezentacija bolida trebalo bi da bude održana krajem januara, a novi šampionat Formule 1 startuje 14. marta trkom za Veliku nagradu Bahreina na stazi “Sakir”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: