Remi Francuza, debi Šterbika

Rukometaši Francuske i Španije igrali su nerešeno 23:23 u prijateljskom meču, za „crvenu furiju“ debitovao je bivši jugoslovenski reprezentativac Arpad Šterbik.

Izvor: B92

Nedelja, 01.11.2009.

18:12

Default images

Najefikasniji kod Španaca bili su Ugalde sa pet i Alberto Entrerios sa četiri gola. Sa druge strane, za selekciju olimpijskog i svetskog šampiona Danijel Narcis postigao je šest, Nikola Karabatić četiri pogotka.

Snažne odbrane dve ekipe obeležile su prijateljsku utakmicu u Madridu odigranu u okviru EHF nedelje. U centru pažnje bio je Šterbik koji je pokazao da je u odličnoj formi i da će biti prava zamena za Barufeta koji se povukao.

Španija – Francuska 23:23 (13:12)

Španija: Šterbik, Viktor Tomas 3, Romero 2, Prieto, Moros 1, Alberto Entrerios 4, Ugalde 5, Hombrados, Kanelas 1, Malmagro 2, Čema Rodriges 2, Aguirezabalaga, Makeda, Baena, Raul Entrerios, Aguinagalde 3.
Francuska: Omeje, Abalo 1, Boske, Karabatić 4, Fernandes 2, Ostertag 3, Sorendo 1, Karabe, Dumolin, Dinar, Žil 1, Narcis 6, Žoli 3p, Anić 2, Detre, Barašet.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: