Biljana Topić druga u Solunu

Srpska atletičarka Biljana Topić osvojila je drugo mesto u troskoku u Finalu IAAF Gran Pri mitinga u Solunu uz novi nacionalni rekorod od 14,56 metara.

Izvor: B92

Nedelja, 13.09.2009.

21:33

Default images

„Skakale su se četiri serije, sve vreme sam bila na četvrtom mestu do poslednje, kada sam skočila 14,56 i tako preuzela drugu poziciju. Zaista sam srećna, ovo je za mene bila veoma uspešna sezona i nisam mogla na bolji i lepši način da je završim nego, da u Finalu Gran Pri mitinga, popravim svoj i nacionalni rekord za četiri centimetra“ izjavila je Biljana Topić.

Prvo mesto u Solunu zauzela je Kubanka Mejl Gej, skokom od 14,62 metara, dok je Topićka iza sebe ostavila i jednu od najuspešnijih troskakokašica sveta, Ruskinju Tatjanu Lebedevu, koja je bila treća, sa skokom od 14,48 metara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: