Tod Martin u Đokovićevom timu

Nekadašnji četvrti teniser na svetu Tod Martin postaće ove nedelje član stručnog štaba Novaka Đokovića, sadašnje četvrtog igrača na ATP listi.

Izvor: B92, tennistalk.com

Ponedeljak, 24.08.2009.

23:34

Default images

Srpski teniser kaže da to neće negativno uticati na njegovu saradju sa trenerom Marjanom Vajdom. "Tod je igrao tenis na najvišem nivou dugo vremena, što ga čini veoma iskusnim. Vrlo sam srećan i željno iščekujem rad sa njim. On ima mnogo ideja kako da dalje poboljšavam svoju igru. Ali, to ne znači da prestajem da radim sa svojim trenerom. Naprotiv, radiću sa obojicom".

Tod Martin ima 39 godina, a u karijeri je osvvojio osam titula (pet na betonu, dve na šljaci i jednu na travi) i zaradio nešto više od osam miliona dolara. Najviši rang imao je u septembru 1999. godine – četvrto mesto.

Martin je dva puta igrao u finalu Gren slema – izgubio je od Pita Samprasa 1994. u Melburnu 7:6, 6:4, 6:4, dok je pet godina kasnije na US openu bolji bio Andre Agasi sa 6:4, 6:7, 6:7, 6:3, 6:2. Osim toga, u Njujorku je još dva puta bio u polufinalu, baš kao i na Vimbldonu.

Đoković je posle poraza u finalu Sinsinatija rekao da je ohrabren igrama protekle sedmice i da očekuje dobar rezultat na US openu.

Poslednji Gren slem turnir u sezoni igra se od 31. avgusta do 13. septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: