LA: Stosurova izbacila Anu Ivanović

Srpska teniserka Ana Ivanović izgubila je u trećem kolu turnira u Los Anđelesu od Australijanke Samante Stosur rezultatom 6:3, 6:2.

Izvor: B92

Petak, 07.08.2009.

00:27

Default images

Stosurova, koja je postavljena za 13. nosioca, uspela je da slavi posle nešto više od jednog časa igre i tako se revanšira Ani za nedavni poraz na Vimbldonu. Sada je ukupno 2-2 u međusobnim duelima, a Stosurova u narednoj rundi igra sa boljom iz okršaja Đie Ženg – Dinara Safina.

U prvom setu presudio je jedan brejk, pošto je Australijanka realizovala jednu od tri brejk prilike, dok Ivanovićeva nije iskoristila nijednu od svoje tri šanse. Drugi set Stosurova je dobila lakše, sa dva brejka više, i tako se plasirala u četvrtfinale.

Srpska teniserka će za plasman u treće kolo biti nagrađena sa 60 WTA bodova i 7600 dolara. Ukupni nagradni fond turnira u Los Anđelesu je 700 hiljada dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

107 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Amerika ima poruku za Rusiju i Kinu

Zvaničnik Stejt departmenta u Birou za kontrolu naoružanja Pol Din pozvao je danas Kinu i Rusiju da objave deklaraciju po uzoru na SAD u kojoj se obavezuju da će o korišćenju nuklearnog naoružanja uvek odlučivati ljudi, a ne veštačka inteligencija (AI).

8:01

2.5.2024.

1 d

Podeli: