Lorbek i Stojanovski bez ugovora

Košarkaši Vojdan Stojanovski i Klemon Lorbek, koji su bili na probi, neće potpisati ugovore sa Partizanom, piše "Sport".

Izvor: B92, Sport

Petak, 26.06.2009.

18:33

Default images

Makedonski i slovenački igrač trenirali su od polovine juna sa "crno-belima", ali nisu zadovoljili kriterijume trenera Duška Vujoševića. 22-godišnji Stojanovski je izjavio da je iznenađen razlikom u načinu i kvalitetom rada u Srbiji i Makedoniji, ali i mladih igrača. On je rekao da mu je boravak u Partizanu dragoceno iskustvo.

21-godišnji Klemon Lorbek je najmlađi sin čelnika regionalne NLB lige Radovana Lorbeka i brat košarkaša CSKA i Estudijantesa, Erazema i Domena.

Za sada jedino pojačanje u letnjem prelaznom roku za šampiona Srbije je Aleksandar Mitrović iz Mega Hipo Lizinga. Klub su napustili Milenko Tepić (Panatinaikos) i Novica Veličković (Real Madrid).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: