Subotić dobio dozvolu

Sudija iz Komisije za status igrača FIFA Slim Alulu doneo je odluku da bivši mladi reprezentativac SAD Neven Subotić može da nastupa za Srbiju.

Izvor: B92, Tanjug

Petak, 13.03.2009.

18:13

Default images

Subotić je mogao da bira da li će igrati za SAD, Nemačku ili Srbiju i odlučio je da nastupa za naš nacionalni tim. Dokumentacija je 22. decembra poslata u FIFA, koja je relativno brzo rešila taj slučaj.

"Zahvaljujemo ljudima u FIFA, posebno Evi Paskije koja je nedavno boravila u našoj zemlji, što su brzo reagovali i dozvolili Subotiću da nastupi za našu reprezentaciju. Nama je poznato da trenutno oko 1.500 fudbalera čeka dozvolu da promeni nacionalni tim i zato smo veoma srećni što je Subotićev predmet rešen ovako brzo", rekao je geberalni skeretar FSS-a Zoran Laković.

Posle odluke sudije FIFA, selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radomir Antić moći će da računa na Subotića već za narednu kvalifikacionu utakmicu za svetsko prvenstvo, koju će Srbija igrati 28. marta protiv Rumunije u Konstanci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: