Ništa od odlaska Ilića u Genk?

Izvor: B92, Sport

Petak, 23.07.2004.

10:52

Default images

Prema poslednjim izjavama dugogodišnjeg kapitena fudbalera Partizana, Saše Ilića i direktora 'crno-belih', Nenada Bjekovića, od odlaska reprezentativca SCG u belgijski Genk nema ništa. Ilić kaže za 'Glas javnosti' da "od toga nema ništa", a Bjeković da su "Belgijanci neozbiljni i da pregovora više nema.

Beogradski sportski mediji objavili su da se Ilić dogovrio sa Belgijancima i da će u petak potpisati trogodišnji ugovor po kojem će dobijati 1,5 milion evra po sezoni. Pored toga, u slučaju plasmana u Ligu šampiona ili Kup UEFA, sledile bi dodatne premije.

Menadžer Zoran Zoran, koji vodi poslove oko Ilićevog transfera, tvrdio je da je sve završeno:

"Sve je dogovoreno, Saša Ilić će u društvu direktora Bjekovića i generalnog sekretara Zečevića danas u Minhenu potpisati vernost Genku na tri plus jednu godinu. Mogu da potvrdim da je Ilić najskuplji fudbaler svih vremena u Belgiji i da ono što će on dobijati neto, mnogi koji spadaju u kategoriju skupljih igrača nemaju bruto," rekao je Zoran.
Direktor 'crno-belih', Nenad Bjeković, nije potvrdio da je posao završen:

"Ne može još ništa konkretno da se kaže. Danas ćemo se sastati u Minhenu i posle tog sastanka situacija će biti jasnija."

Ni Saša Ilić ne želi da transfer smatra 'gotovim':

"Još nisam zvanično član Genka i zato ne bih da pričam iz tog ugla. Opekao sam se mnogo puta i tek kada se potpis pojavi na ugovoru, možemo više da pričamo. A pregovore u Minhenu dolazi i Zečević i svi verujemo da će sve biti završeno. Mislio sam da će u sredu sve biti gotovo, ali smo morali da odložimo za petak. Spreman sam za odlazak, imam obećanja da će moji uslovi biti ispunjeni, čekam samo dogovor klubova”, kaže Ilić.

Menadžer je tvrdio da će sve biti u redu i da će, posle utakmice u subotu Genk – Borusija Dortmund u Intertoto kupu, Ilić biti predstavljen kao igrač Genka u ponedeljak. Ipak, sada se čini da od transfera Saše Ilića u Genk nema ništa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: