Problem u ISL: Trener udario Piresa

Nije prošlo ni mesec dana kako je počela eksperimentalna Superliga Indije, a već se dogodio veliki incident. Jedna od zvezda Rober Pires je fizički napadnut!

Izvor: AK

Petak, 24.10.2014.

12:33

Default images

Gojas je poražen od lidera ISL Atletiko Kalkute, a trener tima Ziko je rekao da je trener protivnika udario u lice Piresa u tunelu na poluvremenu utakmice.

"Kažem vam ono što su meni rekli moji igrači, ja to nisam lično video, ali ne verujem da bi me Pires lagao", rekao je Ziko, legendarni brazilski trener.

ISL je saopštila da su oba tima od lige tražila da se pokrene istraga u vezi sa incidentom. Suvlasnik Kalkute Utsav Perek smatra da će istina lako biti utvrđena na osnovu televizijskog snimka.

Kalkuta je preokretom kod Goe ostvarila treću pobedu i sa deset bodova iz četiri utamice je lider ISL, dok je domaćin bez pobede iz tri meča sa jednim osvojenim bodom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: