Vrsaljko: Do napretka u Sasuolu

Hrvatski reprezentativac Šime Vrsaljko veruje da je njegov prelazak iz Đenoe u Sasuolo velika prilika za napredak.

Izvor: SV

Četvrtak, 24.07.2014.

15:45

Default images

Defanzivac je sve iznenadio odlukom da napusti klub u koji je prošle sezone stigao za sumu koja se procenjuje na četiri miliona evra.

“Veoma sam srećan što sam ovde, osećam da je Sasuolo prava opcija za mene, ima mnogo mladih igrača sa potencijalom, ovde vidim svoju priliku se usavršim“, rekao je Vrsaljko.

Desni bek ima 22 godine, seniorsku karijeru je počeo u Dinamu iz Zagreba, a jednu godinu je proveo u Lokomotivi.

Mogu da nastupam i u formaciji sa četiri i pet igrača u poslednjoj liniji, spreman sam na sve zahteve koje trener stavi pred mene. Već osećam ovaj tim kao svoju porodicu, prva godina posle ulaska u Seriju A je svakako teška, verujem da će sledeća biti bolja“, zaključio je Vrsaljko.

Fudbaler koji je upisao devet nastupa za reprezentaciju Hrvatske je prošle sezone odigrao 22 utakmice za Đenou, 14. ekipu na kraju sezone, dok je Sasuolo jedva izbegao ispadanja, bio je 17. sa dva boda više od Katanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: