"Loš raspored, želimo titulu"

Trener fudbalera Mančester sitija Manuel Pelegrini rekao je u sredu da njegov tim još nije odustao od borbe za titulu šampiona Engleske.

Izvor: ÐN

Sreda, 23.04.2014.

14:35

Default images

"Nadmetanje se u fudbalu uvek vodi do samog kraja. Setite se samo kako smo prošli put u poslednjih par minuta poslednje utakmice u sezoni, došli do titule. Sve dok postoji šansa mi ne odustajemo. Fudbal je jednostavno takva igra", rekao je Pelegrini, a prenose britanski mediji.

Pelegrini je rekao da je ova sezona bila veoma teška za njegov tim zbog lošeg rasporeda igranja utakmica.

"Ove sezone je bilo veoma teško za nas da dođemo na vrh tabele. Imali smo tri odložene utakmice, i konstantno smo bili u nezavidnom položaju u kojem smo morali da jurimo bodovnu prednost drugih timova", rekao je Pelegrini.

Trener Sitija smatra da predstojeći meč između Liverpula i Čelsija ne mora biti odlučujući ni za jednu ekipu koja je još uvek u konkurenciji za osvajanje titule.

"Očekuje nas težak vikend, veoma važne utakmice za sve timove u vrhu. Ali, čak iako Liverpul pobedi Čelsi u nedelju, ostalo im je još dve utakmice do kraja. Ništa tu nije gotovo", rekao je trener Mančester sitija.

Mančester siti je trenutno treći u engleskoj Premijer ligi sa 74 boda, što je šest manje od lidera Liverpula, koji ima i utakmicu više.

U narednom kolu Premijer lige, ekipa Manuela Pelegrinija gostovaće Kristal Palasu, a utakmica je na programu u nedelju od 17.10.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: