Vermezović: Džigi da se promeni

Trener Partizana Vladimir Vermezović rekao je da fudbaleri ’crno-belih’ Nikola Ninković mora da popravi i ponašanje, ali i igru.

Izvor: B92

Utorak, 05.02.2013.

17:29

Default images

Mladi igrač šampiona Srbije postigao je gol u remiju Partizana sa Liteksom na pripremama u Antaliji.

„Džigi mora mnogo toga da promeni pre svega ponašanje, a onda i da unapredi svoju igru. Posle odigranog pasa on ima običaj da ostane i da se divi svojoj lopti umesto da krene napred“, rekao je Vermezović.

Partizan je zabeležio drugi remi na pripremama u Turskoj, a Vermezović je zadovoljan igrom svojih izabranika.

„Teška utakmica, morali smo da pravimo razne kombinacije jer nas u sredu očekuje možda i najteža utakmica na ovim pripremama. Sve u svemu, zadovoljan sam. Liteks je došao ovde sa šestorice reprezentativaca, a mi smo bez sedmorice reprezentativaca. Oni koji su igrali su na najbolji način iskoristili svoju šansu i u prvom i u drugom poluvremenu i sutra ćemo da rasporedimo minutažu i očekujem da ozbiljno odigraju utakmicu možda ne lepu za oko, ali sa mnogo takmičke odgovornosti i brze tranformacije“, izjavio je Vermezović.

Vermezović je rekao i da nema šanse da Partizan pojača fudbaler Liteksa Nikolaj Bodurov.

„On je ozbiljan igrač, reprezentativac, veoma kvalitetan igrač. Pričao sam sa Ljubišom Tumbakovićem. Bodurov u ovom trenutku nije realna opcija“, kaže Vermezović.

Partizan poslednji meč u Antaliji igra u sredu sa Šandongom čiji je trener Radomir Antić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: