Mančini: Ovo je fudbal, ne košarka

Stouk i Mančester siti podelili su bodove na Britanija stadionu, ali je menadžer mančesterskog kluba Mančini istakao da se Krauč kod gola poslužio rukama.

Izvor: ÈŽ

Nedelja, 16.09.2012.

14:46

Default images

"Ako želite da pričamo o prvom golu, trebalo bi da pričamo o NBA, o košarci, a ne o fudbalu", rekao je Mančini.

"Ja nisam video najbolje tu situaciju sa klupe, ali su moji igrači pokazali da je Krauč igrao rukom. Neverovatno je da je sudija stajao odmah iza Krauča i nije reagovao. Nekada se to dešava, kada lopta slučajno pogodi igrača, ali ne i danas."

Ipak, Mančinijeva ekipa je do kraja uspela da izjednači preko Garsije, koji je propustio veliku priliku da pred kraj meča svom timu donese sva tri boda, a malo je nedostajalo da Edin Džeko donese veliko slavlje gostima. 

"Garsija se odlično snašao na svom debiju, šteta što je promašio pred kraj meča. Njemu i Ovenu, koji su debitovali za nove klubove sigurno nije bilo lako na ovom meču", rekao je Mančini na konferenciji posle meča.

 

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: