Hemofarm - Nimburk (subota, 17h)

Osokoljeni preokretom i pobedom nad Bešiktašem u Evrokupu, košarkaši Hemofarma dočekuju Nimburk u Vršcu u osmom kolu NLB lige.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Petak, 19.11.2010.

20:17

Default images

Trener Željko Lukajić ne podleže euforiji posle slavlja u Turskoj i ističe slabosti svog tima.

„Za nas je utakmica sa Besiktasem prošlost. Ta pobeda je dodatni motiv da opet dobijemo, iako smo svesni činjenice da je pred nama teška utakmica, pravi izazov za dokazivanje. Nimburk je učesnik Evrokupa, igra agresivno i brzo, a mi imamo još slabosti i propusta, pre svega u odbrani“.

„Protivniku često dozvoljavamo ofanzivni skok nakon promašenog šuta i organizaciju drugih napada. Moramo više da radimo na čvrstini, ali za to je potrebno vreme. Nedovoljno smo iskusni za čvršću i agresivniju igru, imamo dosta mladih igrača kojima nedostaje masa. Propuste pokušavamo da nadoknadimo brzinom i željom za dokazivanjem“, dodao je Lukajić.

Povrede Pavkovića i Krstovića na utakmici u Istanbulu zabrinule su stručni štab.

„Pavković je utakmicu igrao pod blokadom zbog povrede desnog ramena, dok je Krstović povredio preponu tako da ne znam sa kakvim timom ćemo igrati. Situacija je delikatna. Bez obzira na značaj meča, neću insistirati da igraju. Bolje da se privremeno odreknemo njihovih usluga nego da se povrede pogoršaju. Vratiće nam se Maraš, njegovim povratkom dobićemo u skoku“, zaključio je Lukajić.

Prema trenutnom stanju na tabeli, u subotu nas od 17 časova očekuje derbi kola u vršačkom „Milenijumu“ jer Hemofarm i Nimburk imaju pet pobeda i dva poraza, koliko i prvoplasirana Olimpija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: