Zagreb – FMP (utorak, 18.00)

Košarkaši FMP-a iz Železnika u subotu su slavili protiv Cibone, a već u utorak čeka još jedan duel sa ekipom iz glavnog grada Hrvatske Zagrebom.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Ponedeljak, 18.01.2010.

18:59

Default images

U okviru 17. kola regionalne NLB lige u utorak od 18 časova u dvorani “Trnsko” gostuju Zagrebu, a trener “pantera” Vlade Đurović i njegovi izabranici ističu da ih u tom meču jedino pobeda zanima.

Nemamo šta da krijemo, idemo na pobedu. Samopouzdanje nam je značajno napumpano odličnom partijom protiv lidera, a naša šansa je i prelazak Tomića u Madrid. Verujem da će Zagrebu biti potrebno vreme da uspešno nadoknadi izostanak takvog igrača, koji nas je pošteno namučio na prvom meču u Železniku. Recept za uspeh je da odigramo vrlo borbeno od starta i da zaustavimo iskusnog Damira Mulaomerovića”, istakao je Branko Lazić, jedan od junaka ubedljivog trijumfa nad Cibonom.

U prestonicu Hrvatske otputovao je i Saša Stefanović, koji će ponovo debitovati u dresu FMP-a, a neizvestan je nastup Filipa Čovića, koji je dobio udarac u glavu na meču sa Cibonom.

“Panteri“ imaju odličan skor protiv Zagreba u dosadašnjim utakmicama regionalnog takmičenja (10-3), ali su poraženi u prvom delu sezone u Železniku rezultatom 86:81.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: