Sjajni Labović za laku pobedu FMP-a

Košarkaši FMP Železnika pobedili su Split na svom terenu 86:59, u 17. kolu regionalne NLB lige.

Izvor: B92

Subota, 17.01.2009.

19:51

Default images

Kapiten Dragan Labović ponovo je bio najbolji u sastavu FMP-a. Labović je meč završio sa 27 poena i 11 skokova. Mladi centar Miroslav Raduljica ubacio je 14, a Mladen Jeremić 13 poena. Kod gostiju iz Splita jedini raspoloženi bili su Vrkić sa 20 i Štemberger sa 17 poena.

Ekipa Milovana Stepandića je tokom nedelje neuspešno okončala nastup u Evrokupu, ali je u regionalnoj ligi nastavila sa odličnom formom i zabeležila je treći uzastopni trijumf. FMP sada ima osam pobeda i devet poraza.

FMP je do pobede nad Splitom, koji je pretrpeo 11. poraz u Jadranskoj ligi, stigao bez većih problema.

Domaći su do prve dvocifrene prednosti stigli već sredinom prve četvrtine, kada su posle serije 11:0 poveli sa 18:8. Sredinom druge četvrtine FMP je novom serijom od 11:0 došao do vođstva od 37:21, a na pauzu izmedju dva poluvremena otišao je sa
prednošću 44:30.

Labović je u prvom poluvremenu postigao 20 poena i imao šest skokova. Split u drugom delu igre nijednom protivniku nije prišao na manje od 10 poena zaostatka, a prednost FMP-a je rasla do samog kraja.

Utakmica je i završena sa razlikom od 27 poena u korist FMP-a, najvećom koju su domaći imali tokom meča.

U narednom kolu FMP gostuje Ciboni u Zagrebu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: