Fantastični Bjelica nedovoljan za pobedu (VIDEO)

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica odigrao je još jednu sjajnu partiju u NBA, ali to nije bilo dovoljno za trijumf njegove Minesote protiv Indijane.

Izvor: B92

Sreda, 25.10.2017.

07:15

Fantastični Bjelica nedovoljan za pobedu (VIDEO)
Starsportphoto

Timbervulvsi su poraženi od Pejsersa rezultatom 130:107, a Bjelica je odigrao najbolji meč od početka sezone u najjačoj ligi sveta – 18 poena (6-10 iz igre, 4-8 za tri).

Reprezentativac Srbije je ubacio oba slobodna bacanja, imao dve asistencije i po jedan skok, ukradenu loptu i blokadu, za 25 minuta na parketu.

Isti broj poena imao je Džamal Kroford koji je dodao i 9 asistencija, najefikasniji kod domaćina očekivano je bio Karl-Entoni Tauns sa 28 poena i 7 uhvaćenih lopti, ali je ekipa Toma Tibodoa ubedljivo poražena.

Iako je u drugoj četvrtini ubacila 41 poen i vratila egal posle početnog vođstva Pejsersa, Minesota je treći period izgubila rezultatom 37:23 i povratka nije bilo.

Indijanu je predvodio Viktor Oladipo sa 28 poena za isto toliko minuta na parketu, Daren Kolison je ostvario sjajan dabl-dabl (15 poena, 5 skokova i 16 asistencija), dok je odličan bio i hrvatski reprezentativac Bojan Bogdanović sa 19 poena i 5 uhvaćenih lopti, uz šut iz igre 9-12.

Minesota posle četiri meča ima po dve pobede i poraza, pa se nalazi na šestom mestu Zapadne konferencije, a Indijana je sa istim učinkom osma na Istoku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

19 h

Podeli: