Harden: Sa Hjustonom hoću prsten, ostajem zauvek

Bek Hjuston Roketsa prilično je uveren da će ekipa osvojiti šampionski prsten pod njegovom dirigentskom palicom.

Izvor: MLJ

Nedelja, 16.07.2017.

09:15

Harden: Sa Hjustonom hoću prsten, ostajem zauvek
Getty images

Harden je nedavno potpisao šestogodišnji ugovor vredan 228 miliona dolara i tako ukupno premašio svotu koju je dobio Stef Kari za godinu dana kraći ugovor.

Hardenova prognoza se možda čini optimističnom ako se zna da je tokom pet godina u Hjustonu vodio tim do jednog finala konferencije, a ove godine odigrao loše protiv San Antonio Sparsa.

Hjuston je u drugoj rundi eliminisan od San Antonija u šest utakmica. Harden u poslednjoj utakmici nije dao koš 18 minuta, a njegova ekipa je za to vreme već bila u zaostatku 20 poena.

"Iskreno, jedina bitna stvar u ovom trenuku moje karijere su pobede i osvajanje šampionata. Znam gde je moj dom, znam gde želim da budem. Znam gde hoću da se penzionišem i gde da osvojim prsten. Sve će se desiti ovde u Hjustonu i to je razlog zašto ću ostati ovde zauvek", rekao je Harden, a prenosi Forbs.

Džejms Harden je u Hjuston stigao iz Oklahoma Siti Tandera 2012. godine. Tanderi su te godine igrali veliko finale NBA lige u kome su poraženi od Majami Hita. Svih pet godina od tada je prva violina Roketsa, ali i ol star igrač svake sezone.

Iako ima status superstara, često mu se zamera to što je nevidljiv u odbrani.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: