Gober: Majami smeće, Boston g**no, Juta šampion

Centar Jute Džez Rudi Gober prozvao je timove Bostona i Majamija jer se njegov saigrač Gordon Hejvord u poslednje vreme dovodi u vezu sa dva kluba.

Izvor: MLJ

Nedelja, 02.07.2017.

14:05

Gober: Majami smeće, Boston g**no, Juta šampion
Getty images

Gober je na Tviteru napisao nekoliko emotikona koji su jasno sugerisali šta misli o timovima sa Saut Biča i Masačusetsa.

Ol star iz Bostona Ajzea Tomas i centar Majamija Hasan Vajtsajd osetili su se prozvanim i rešili su da mu odgovore tamo gde najviše boli pokazavši mu koliko su titula osvojili Majami i Boston u odnosu na tim u kome je Gober.

Seltiksi i Hit su najkonkretniji za dovođenje Hejvorda. Boston je bio u igri i kao destinacija za Pola Džordža koji je ipak otišao kod tripl dabl Vestbruka u Oklahoma Siti Tander.

Hejvorda sastanak sa Seltiksima očekuje u nedelju, a krilni igrač Jute je nedavno viđen i u Ameriken Erlajns Areni. Održao je sastanak sa prvim čovekom košarkšakih operacija Majamija Petom Rajlijem, trenerom Erikom Spolstrom, Alonzom Morningom i nekolicinom igrača među kojima je bio i Vajtsajd.

Prednost Bostona bi mogla da bude to što imaju bolju perspektivu već u narednoj sezoni dok su ove igrali finale Istoka, ali i to što je Bred Stivens dve godine na Batler univerzitetu trenirao Hejvorda.

Po svemu sudeći, Hejvord će kao trenutno jedan od najboljih igrača na tržištu slobodnih agenata moći da bira između Bostona, Majamija i Jute. Rudi Gober možda veruje da Hejvord još uvek nije završio svoju svirku među "Džezerima".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: