Bobimanija u Detroitu: Navijači kritikuju trenera

Trener Detroita morao je da uvede Bobana Marjanovića u noći između četvrtka i petka i pruži mu priliku.

Izvor: B92

Petak, 06.01.2017.

21:35

Bobimanija u Detroitu: Navijači kritikuju trenera
Getty images

Eron Bejns ne igra zbog povrede članka, a prvi centar Andre Dramond ušao je u problem sa faulovima protiv Šarlota.

Ta dva detalja donela su srpskom centru čak 22 minuta na parketu i on je odmah ugrabio svoju priliku ostvarivši monstruozni dabl-dabl sa 15 poena i čak 19 skokova. Tokom i posle utakmice navijači Detroita su bili oduševljeni na društvenim mrežama, a mnogi su čak tražili i ostavku Van Gandija jer ne daje češće priliku bivšem centru Crvene zvezde. Dok je Marjanović bio u igri Detroit je imao ubedljivu dvociffrenu prednost, a na kraju je Šarlot umalo stigao do velikog preokreta kada je srpski centar otišao na klupu.

„Verovatno najveći razlog zbog kojeg je meč bio neizvestan je što sam Marjanovića izveo da se odmori i onda je postalo prekasno da ga vratim. Trebalo je da ga ostavim čak i umornog, verovatno bi smo ranije rešili meč“, priznao je Van Gandi. Bobi je proveo 22 minuta na parketu, to je najveća minutaža koju je dobio od 28. marta prošle godine kada je odigrao 30 minuta za san Antonio.

Ostaje da se vidi da li će se Van Gandi opametiti i dati srpskom centru veću šansu u nastavku sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: