Filadelfija želi Džeremija Lina

Filadelfija 76ersi navodno žele da dovedu Džeremija Lina iz Hjuston Rokitsa.

Izvor: AK

Subota, 05.07.2014.

22:57

Default images

Siksersi bi preuzeli i platu plejmejkera, ali zbog toga traže bar jednog pika prve runde jer Linu sleduje 15 miliona dolara sledeće sezone.

S druge strane, Rokitsi bi time oslobodili dodatnog prostora u 'seleri kepu' čime bi mogli da 'pojačaju' ponudu za Karmela Entonija ili Krisa Boša.

ESPN prenosi da Siksersi žele Lina iako je prošle sezone sjajno na poziciji plejmejkera odigrao ruki Majkl Karter-Vilijams.

Spekuliše se da su za Lin zainteresovani i Milvoki Baksi. Da su Rokitsi spremni da trejduju pleja koji je zablistao u zimu 2012. godine pokazali su prošle sedmice kada su prilikom dolaska Entonija u posetu u Hjuston, na plakatima na dvorani mu dali broj 7, koji inače nosi Lin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: