Bulsi i Tander slavili na Božić

U okviru ‘Božićnog specijala’ u NBA ligi na programu je pet mečeva, a u prva dva susreta do pobeda su došli Čikago Bulsi i Oklahoma Siti Tander.

Izvor: JT

Sreda, 25.12.2013.

23:54

Default images

Oba tima su pobede zabeležila na gostovanjima, Bulsi su pobedili Bruklin Netse sa 95:78, dok je Tander bio bolji od Niksa u Njujorku sa 123:94.

‘Božićni specijal’ obeležili su i specijalni dresovi sa kratkim rukavima koji su zamenili one tradicionalne, ali nisu naišli na odobravanje ljubitelja košarke.

Bulse je do 11. pobede ove sezone predvodio Taj Gibson sa 20 poena i osam skokova, dok je Džimi Batler dodao 15 poena i pet skokova. Jedan poen manje, uz šest skokova, dodao je Karlos Buzer, dok je Majk Danlivi meč završio sa 13 poena i sedam skokova. Kod Netsa, Deron Vilijams je upisao 18 poena, jedan više od Mirze Teletovića.

Tander je u Njujorku slavio 23. pobedu, a očekivano je junak trijumfa bio Kevin Durent sa 29 poena, sedam skokova i šest asistencija. Serž Ibaka je upisao 24 poena, a zapažen je bio i Rasel Vestbruk sa 14 poena, 13 skokova i deset asistencija. U redovima poraženog tima, Amare Stodemajer je postigao 22 poena, jedan više od Tima Hardaveja Džuniora, dok je Džej Ar Smit imao 20 poena i šest skokova.

NBA Božićni specijal
Bruklin Nets – Čikago Buls 78:95
Njujork Niks – Oklahoma Siti Tander 94:123
LA Lejkersi – Majami Hit 95:101
San Antonio Spars – Hjuston Rokits
Golden Stejt Voriors – LA Klipersi

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: