Ker postaje GM Sansa

Izvor: B92, zvanicni sajt

Petak, 01.06.2007.

19:35

Default images

Vreme analiziranja i komentarisanja utakmica za Stiva Kera je završeno. Prema nezvaničnim informacijama nekadašnji trofejni košarkaš od ovog leta preuzeće poslove predsednika košarkaških operacija i generalnog menadžera Finiks Sansa. Imenovanje će se dogoditi kada se završi finalna serija Istočne konferencije između Klivlenda i Detroita.

Ker će preuzeti i neke dužnosti trenera Majka D'Antonija, koji i dalje ostaje izvršni potpredsednik košarkaških operacija.

"Ja sam košarkaški trener. To volim da radim. Veoma smo srećni što je Stiv doneo odluku da nam se pridruži", rekao je D'Antoni.

Ker je bio pik iz druge runde Finiksa 1988. godine. U 15 sezona nastupao je za Finiks, Klivlend, Orlando, Čikago, San Antonio i Portland, a osvojio je pet titula prvaka.

41-godišnjak je završio aktivnu karijeru 2003. godine i dalje je najbolji trojkaš u istoriji lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: