Zvezda u Novom Mestu za novu pobedu

Košarkaši Crvene zvezde igraju u utorak protiv Krke u gostima (20h) meč drugog kola regionalne NLB lige.

Izvor: B92

Ponedeljak, 06.10.2008.

23:16

Default images

Zvezda je u prvoj rundi gostovala u Železniku i pobedila posle velikog preokreta u drugom poluvremenu. Sa druge strane, Krka je izgubila u Pioniru od Partizana, ali je namučila branioca titule, i Zvezdi sigurno neće biti lako u dvorani „Leon Škutelj“ u Novom Mestu.

Trener Crvene zvezde Svetislav Pešić je već sat vremena nakon pobede nad FMP-om bio u Pioniru i gledao svog narednog protivnika.

„Krka je prvo poluvreme protiv Partizana igrala izvanredno, maksimalno iskoristila malu opuštenost protivnika. Radi se o dobro organizovanoj ekipi, Ivan Sunara je iskusan trener i kod njega svaki igrač ima tačno određene zadatke. Amerikanci su im se dosta dobro uklopili i to za veoma kratko vreme.

Marcelić i Pavić su iskusni i veoma opasni igrači koji zaslužuju punu pažnju. Očekuje nas teška utakmica, kao i sve u NLB ligi, pogotovo na samom početku. Zvezda predstavlja dodatni motiv za protivnike, tu sam sada i ja kao neki trener. Zbog svega očekujem silno motivisanog rivala, što će biti otežavajuća okolnost. Ako želimo da slavimo u Novom Mestu, moramo da igramo sa minimum istom motivacijom kao i domaćin“, rekao je Pešić.

Crvena zvezda i Krka su se do sada sastajali četiri puta u regionalnoj ligi. Slovenci su dobili prvi meč u Pioniru, a Zvezda naredna tri, uključujući i dva u Novom Mestu. Meč počinje u utorak od 20 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: