I Zoran Erceg otkazao Slavniću!

Izvor: Miloš Šaranoviæ

Sreda, 04.07.2007.

22:29

Default images

Spisak igrača koje Zoran Slavnić planira da okupi pred ključni deo priprema (od 19. jula u Kovilovu) od srede je kraći za još jedno ime. Zoran Erceg, krilni centar FMP Železnika i igrač koji je debitovao u reprezentaciji pre prethodno Svetsko prvenstvo, propustiće šampionat Evrope zbog, kako kaže, ranije zakazane operacije krajnika. Erceg je za 'Večernje novosti' rekao da je "operacija planirana još prošle godine."

"Nisam imao vremena. O tome izgleda samo selektor nije bio obavešten. Celu sezonu sam bio pod antibioticima zbog bolova u grlu. Ako to ne uradim sada, stanje će se samo pogoršati. U petak idem na pregled, a operacija je početkom nedelje. Predstoji mi pauza do mesec dana. Selektor mi je rekao da mogu da im se priključim ako se oporavim za dve nedelje. Duže od toga ne može da me čeka," objasnio je Erceg.

Erceg nije 'prošao' na NBA draftu, ali postoji interesovanje jakih evropskih klubova.

Slavnić sada na raspolaganju ima 16 košarkaša, od toga su trojica 'četvorke', Dragićević, Veličković i Labović, a dvojica 'petice', Miličić i Mišanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

192 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: